zene

2015. június 9., kedd

ALL ABOUT MAXIM BAND




Trupa MAXIM este cea mai de succes trupă de băieți din România la momentul actual și este formată din Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobotă și Alexander Laiu. În afară de Alexander, pe ceilalți trei membri îi știm din cadrul emisiunii concurs „X Factor România”, unde au ajuns în diverse faze ale show-ului.



După ce perioada X Factor s-a terminat, Adrian Sînă i-a reunit pe băieți și a format trupa MAXIM, alături de care spera să cucerească publicul român.
Bogdan Medvedi venea ca și solist, Marcus a făcut parte din trupa Duo Voice, iar Gabriel din proiectul Station 4. Alexander este ultimul care a sosit în trupă, el fiind din Chișinău!


Primul produs muzical pe care l-au scos împreună în această formulă a fost un cover al piesei „Ecou”, care aparține Elenei Gheorghe, iar interpretarea băieților a impresionat-o pe artistă. Cântăreței i-a plăcut atât de tare rezultatul încât a postat cover-ul pe pagina personală de Facebook, recomandându-I pe băieți!
Primul single s-a numit „50/50” și s-a bucurat de un videoclip, însă nu a avut impact la public, așa cum sperau băieții și Adrian Sînă.

Abia cel de-al doilea single oficial, „Sărutări Criminale” a fost cel care a ajuns cu adevărat la inimile ascultătorilor, dar și în playlistele radiourilor, devenind una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2014!
Tot piesa „Sărutări Criminale” este cea care le-a adus premiul pentru Best New Artist în cadrul galelor Romanian Music Awards și Media Music Awards!

Adrian Sînă este mentorul lor, iar băieții spun despre el că le este „un prieten foarte bun, care ne sfătuiește tot timpul și pe care îl simțim ca un frate mai mare.”


Cel mai recent single, „Vreau Să Te” se bucură de succes în rândul fanilor, dar și de difuzări pe radiourile din țară, urcând vertiginos în clasamente.
Din cauza replicii „Tot aici, dar n-am lipici” din cadrul noii piese, Alexander a primit de foarte multe ori la concerte tuburi de lipici din partea fanilor.
Chiar dacă există gurile rele, care contestă talentul unora din trupă, băieții nu dau curs răutăcioșilor și își văd de treabă în continuare.


Dintre toți patru, Alexander pare să fie favoritul fanelor!
Succesul i-a luat pe toți prin surprindere, însă au muncit mult pentru el și se bucură de fiecare clipă!
Cel mai frumos moment pe care l-au trăit până acum a fost participarea la concertul Forza ZU, care a avut loc pe Cluj Arena în toamna anului 2014, unde au cântat în fața a 80 000 de oameni!



Interviu cu MAXIM !


Buna. In primul rand as vrea sa-mi spuneti cate ceva despre voi. Elevi, studenti...cine si ce sunt baietii din trupa Maxim?

Marcus: 19 ani, din Timisoara, am absolvit C.N.A "Ion Vidu" Timisoara. Studiez pian de 8 ani, trombon si in liceu am studiat studii teoretice muzicale, pe scurt, iubesc tot ce inseamna muzica.

Bogdan: Am 20 de ani si sunt din Republica Moldova, Chisinau. Acum 5 ani m-am mutat cu familia la Iasi. Am terminat anul acesta sutdiile la Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, din toamna incep studiile la facultate.

Alexander: Buna, am 19 ani, sunt din Chisinau, Republica Moldova. Acum doi ani am venit la Bucuresti pentru a-mi continua studiile la Liceul de arte plastice "Nicolae Tonitza". 

Gabriel:  Salut. Sunt Gabriel Ciobota, am 20 de ani si sunt din Ploiesti .

4 baieti, o trupa. De unde a inceput acest proiect, cum v-ati intalnit voi si cum a venit ideea de a forma o trupa?

Pe Alexander il cunosteam ca fiind un foarte bun basist si muzician, pe ceilalti ii cunosteam de la X Factor. Am vorbit foarte mult intre noi despre trupele de baieti existente la ora actuala pe piata si ne-am gandit ca si Romania ar merita o trupa care sa aduca un val nou. Cu determinare, vointa si seriozitate am pornit acest grup. Avem incredere ca putem demonstra faptul ca suntem capabili sa facem lucruri frumoase.

Cum va intelegeti voi acum, la o luna de la aparitia voastra pe piata muzicala?

Ne întelegem foarte bine. Surprinzator de bine. Asta se datoreaza faptului ca vorbim, comunicam foarte mult intre noi. Suntem buni prieteni, si deja putem spune ca suntem o familie. 

Ati inebunit multe fete cu coverul dupa piesa Elenei Gheorghe, cu care v-ati si lansat. Cum ati privit voi avalansa da fane?

Avalansa de Fane? Nu stiu daca o putem numi avalansa, dar oricum, in primele zile aveam asa o stare de euforie. Primeam zeci de mesaje de la persoane diferite care ne felicitau. A fost ceva special pentru noi, ceva MAXIM!

E clar, fanii(dar mai bine zic fanele, din nou) v-au ajutat sa stangeti multe vizualizari pentru acel cover. Bravo lor si bravo voua pentru munca depusa. Cum a fost sa vedeti ca ati avut un succes imens inca de la primele ore ale lansarii, pana acum?

Raspunsul fetelor a fost super pozitiv. Sincer, n-am crezut ca o sa ajungem la numarul respectiv chiar din primele ore. Le multumim foarte mult pentru faptul ca sunt alaturi de noi si pentru ca ne sustin. Le iubim din tot sufletul!

De curand ati lansat un cover nou si foarte frumos. Ati ales o piesa semnata Emeli Sande. Ce v-a facut sa alegeti piesa asta?

Ne-a placut foarte mult piesa. E si o piesa mai complicata... ne pune mult mai bine in evidenta vocile. Am zis sa inregistram si o piesa in engleza ca sa aratam celor care ne asculta ca da, cantam si in engleza. Am ales piesa lui Emeli Sande pentru ca am vrut sa facem ceva mai diferit. Nu e ceva chiar asa mainstream.

La ce sa ne asteptam de la voi pe viitor, un cover nou...o piesa doar a voastra? Care sunt planurile voastre?

De cand am inceput proiectul, am promis multe surprize. Ne vom tine de cuvant... va fi o surpriza si tocmai de asta nu vrem sa spunem ce pregatim. Cert este ca vom lucra mult mai mult.

As vrea sa stiu ce va inspira pe voi, ce artisti va plac, ce muzica ascultati? 

Marcus: As putea spune pe scurt ca, prima mea iubire a fost muzica clasica, pentru ca acolo am descoperit prima oara frumuseatea notelor. Tot in acea perioada, cand am inceput sa studiez pianul, am inteles ca, muzica inspira frumosul, frumosul inspira artistul, iar artistul inspira muzica, un lucru care mi-a schimbat viata. Nu as putea sa spun ca ascult un gen de muzica anume, ci doar faptul ca imi place sa ascult tot ce e nou pe piata muzicala, atat din Romania cat si in muzica internationala. Totusi as putea sa va spun cateva nume din muzica internationala care m-au marcat si de la care am putut si inca pot invata multe lucuri. CA prezenta scenica, ma insipra foarte mult JEssie J, iar ca voce, inconfundabila TIna Turner.

Bogdan: Eu am foarte multi artisti care imi plac.. foarte multi! Dar cei care ma inspira sunt Michael Buble, Sting, Stevie Wonder si Bruno Mars.. astia sunt primii care imi vin acum in minte

Alexander: Pe langa faptul ca dau din cap pe hip hop (rade). Ascult si foarte multa muzica funk si rock, depinde de dispozitie. Da si favoritii mei sunt: Sting, Jamiroquai si Eminem.

Gabriel: Pe mine ma inspira foarte mult natura. Imi place sa calatoresc foarte mult si sa dau de obiceiuri noi. Am cativa artisti preferati de ex: Robin Thicke, Lil Wayne, Bruno Mars, Jessie J. As putea spune ca genul de muzica care il ascult mai depinde si de starea mea. Mie imi place sa ascult Rock, Pop-Rock, Pop, Blue.



Propun sa ne abatem pentru cateva momente de la muzica si sa ma lasati sa aflu cateva lucruri despre viata voastra personala, mai exact partea sentimentala. Cum stati cu dragostea?

Marcus: Mmmm, pot spune ca aceasta intrebare e putin mai personala, dar as putea, as spune atat, imi place sa iubesc si cred ca cel mai frumos sentiment pe care il poate avea un om este dragostea si abilitatea de a iubi.

Bogdan: Dragostea e un subiect pe care eu cred ca fiecare trebuie sa l țină cât mai aproape de suflet. In momentul asta sunt intr o relație cu muzica si sper sa am parte de cât mai multe împliniri in perioada următoare!!

Alexander: Nu pot sa ocolesc subiectul muzica atunci cand vine vorba despre dragoste. Muzica este noua mea iubire, cu toate ca am fost inconjurat de muzica de la inceputul vietii mele. 

Gabriel: Cu dragostea stau bine. Imi beau cafeau dimineata, stau bine cu tensiunea... Acum ca am facut o mica gluma, vreau sa va spun ca eu inca nu am pe nimeni dar cine stie poate voi intalni intr-o zi pe cineva.

In afara de muzica, ce va place sa faceti? Ce pasiuni aveti, cum va relaxati voi ? 

Marcus: Cel mai mult timp din viata mi-l ocupa muzica, dar mai am si alte pasiuni. imi place foarte mult sa ma uit la filme, am si cateva seriale pe care le urmaresc, as putea da si cateva exemple, Grey's anatomy, Lie to me, Arrow. Imi mai place foarte mult sa ma relaxez la un meci de baschet, impreuna cu prietenii mei, sa iesim in oras, dar de fiecare data dupa toate acestea, ma intorc la muzica!

Bogdan: In afara de muzica, o mare pasiune a mea este sportul, in general. imi plac foarte multe tipuri de sport. Bineinteles fotbalul, care l-am facut de mic si a fost de performanta, baschetul imi place foarte mult, tenisul... Si, un obiectiv, sau vis daca l-as putea numi. E sa incerc împreuna cu baietii, sky diving... si ne dorim foarte mult sa surprindem zborul pe o camera ca sa ne amuzam când ajungem la sol si bineinteles sa le aratam filmarea si fanilor.

Alexander: Pot sa ma relaxez in mai multe feluri. De exemplu desenand, desenez de mic copil. Datorita acestui fapt am si venit la Bucuresti. Sau pot sa ies cu baietii la fotbal, baschet sau ping pong. Imi place foarte mult ping pongul. Sau pur si simplu pot sa ies in parc, singur, sa ma plimb, sa stau pe banca sa urmaresc lumea. 

Gabriel: In afara de muzica imi place sa ies pe afara cu prietenii sau sa mergem cu totii la munte, la mare... Mai imi place sa joc basketball si sa ma uit la filme, in general comedii.

Aveti un mesaj pentru Muzzix si pentru fanii vostri ? 

Marcus: Pentru fanii care ne apreciaza si ne asculta muzica, vreau sa spun ca le multumim din inima si ca tot ceea ce facem, facem pentru ei! As mai vrea sa spun ca sunt impresionat de fiecare data cand ma uit pe Youtube, de numarul mare de vizualizari care ma spurprinde de fiecare data si totodata sunt constient ca daca nu ar fi ei, cei care ne urmaresc si ne asculta, nu am fi reusit sa ajungem pana aici! Un ultim gand pentru ei este, ca trebuie sa fim constienti de faptul ca "Ce suntem si ce avem, sunt daruri ce din ceruri le-am primit" si lucrul acesta imi da puterea si curajul ca in fiecare zi sa o iau de la capat! Iar pentru MUZIXX, vrem sa spunem doar atat, sunteti MAXIMI!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése